Marató dels Monegros 2013


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El dia 27 d’abril de 2013 varem anar a la marató dels Monegros a Sariñena (Osca) per fer una de les marxes populars en la categoría de marató amb més edicions. El dia es va presentar molt plujós i no estava gaire clar si es podria disputar la prova, però finalment es va modificar el recorregut per evitar grans zones embassades i va comportar que es van allargar els recorreguts previstos . El vent del nord, el famós “cierzo” va fer acte de presència i va ajudar a dificultar una mica més la prova.

En arribar, tothom diu que mai més ho fará, però l’endemà ja estem pensant en tornar-hi l’any seguent.

Per veure imatges, clica aqui

Aquesta entrada ha esta publicada en sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *