3ª Roadbook Vall del Terri – Classificacions i fotografies


IMG_20131206_091655

El passat divendres 6 de desembre de 2013 vam celebrar a Cornellà del Terri la 3a edició de la Roadbook BTT Vall del Terri. Hi van participar un total de 80 bikers de tota la província que van completar els dos circuits marcats de 20 i 35 Km respectivament.

La prova va ser un èxit, cal agrair el bon comportament de tots els participants com també la dedicació dels controls i col·laboradors que sense ells no hagués estat possible el bon nivel organitzatiu de la ROADBOOK VALL DEL TERRI.

Per gentilesa de la botiga Cromoly Bikes de Cornellà del Terri es van sortejar tres lots amb material de BTT que van guanyar:  Pau Figa, Pere Rustullet i Salvador Fernandez ( ho podeu passar a buscar el lot a la botiga Cromoly Bikes de Cornellà del Terri )

Per veure les imatges, clica aquí

Per veure les classificacions, clica aqui

Aquesta entrada ha esta publicada en Roadbook. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *