MOLTES GRÀCIES


En plena ressaca de la BTT LA VALL DEL TERRI 2019 des del Club Ciclista Cromoly Bikes us volem donar les gràcies per fer que el 25é aniversari d’aquesta cursa hagi estat tot un èxit! Ens va encantar rebre un total de 450 participants! US ESPEREM A TOTES I TOTS L’ANY VINENT!!

Felicitats a l’Oriol Colomé i la Sílvia Roura per la seva primera posició a la ruta de 59km i a en Kevin Torrejón i l’Ània Fontanet per la seva primera posició a la ruta de 29km

També volem felicitar al conjunt de participants ja que aquest any totes les proves van ser molt exigents!

US DEIXEM LES CLASSIFICACIONS I LES FOTOS AL SEGÜENT ENLLAÇ:
https://www.cornelladelterri.cat/ca/

NOTA INFORMATIVA – IMPORTANT: Els ciclistes que el dia de la Marxa no van poder recollir la samarreta que enviïn un correu electrònic a esports@cornelladelterri.cat o un whatsapp al 619.70.61.30 fins el dilluns 18 de març indicant el vostre nom i cognoms i la talla de la camiseta. La recollida de les camisetes es farà a la botiga de bici CromolyBikes de Cornellà del Terri. En cas que algun ciclista no pugui venir a recollir-la que ho especifiqui i ja trobarem la manera de fer-la arribar.

Volem aprofitar aquestes línies per disculpar-nos per si algun corredor/a no va poder tenir la camiseta el dia de la prova…ja que l’augment de la participació va fer que no en poguéssim repartir per tothom.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *