XII Mitja Marató – Orbea Monegros 2012


Durant el cap de setmana del 4 i 5 de Maig, tindrà lloc una de les proves de referència dins del calendari nacional de mountain bike marató. Aquest any celebrem la 2 ª edició de la ½ MARATÓ DELS MONEGROS. Potser, paisatgísticament parlant, molt més bonica que la seva germana gran, ja que, pràcticament, en la meitat de distància, aglutina els espais més bells de la MARATÓ. En la present edició, vam canviar el recorregut, per tal de proposar nous reptes, nous desafiaments, potser més interessants, o no, que l’anterior. Modifiquem el sentit de la prova, mantenint aquells llocs més bells del cor dels Monegres.

Atenent a les múltiples demandes que ens heu realitzat al llarg de tots aquests anys, per fi! hem decidit ampliar l’oferta esportiva, creant aquesta nova modalitat, la ½ MARATÓ DELS MONEGROS. Potser, molt més bonica que la seva germana gran, ja que, pràcticament, en la meitat de distància, aglutina els espais més bells de la MARATÓ.

66 kms. i 750 metres de Desnivell positiu. Es tracta d’un exigent recorregut de gran bellesa paisatgística, destinat als valents que s’atreveixen a afrontar aquest dur repte esportiu. Atenció, no ens hem de deixar enganyar per la seva distància, es tracta d’un autèntic desafiament. Per afrontar aquesta modalitat de l’½ MARATÓ DELS MONEGROS necessitarem tenir bona forma física i tenir certa experiència en marxes de llarga distància, ja que, a causa del horari de sortida, és molt probable que un elevat nombre de participants, arribi a meta de nit.

Es travessen alguns dels llocs més bells de l’estepa monegrina. La prova començarà a les 15:00 hores. Dos avituallaments al llarg del recorregut, donaran un descans als corredors on podran recobrar forces, abans d’arribar a la línia de meta.

——-

Des del club oferirem un servei d’autobusos. Aviat us donarem més detalls.

Inscripcions i tota la informació de la mitja marató a la web oficial.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *